vezető auditorok

2009.08.31
2009.09.20

Balogh István
vezető auditor

Gépészmérnök, rendszerszervező és gazdasági mérnök. 1976-2001 között a Tiszai Vegyi Kombinát informatikai vezetője, a Vezető Informatikusok Szövetségének alelnöke a megalakulásától 2001-ig. 2003-tól az Informatikai Vállalkozások Szövetségének szakértője, pályázati tanácsadó, az IVSZ iparpolitikai ajánlásának egyik társszerzője.

Dr. Eszes Gábor
vezető auditor


villamos üzemmérnök; fizikus; MBA. Az első és néhány azt követő magyar információs társadalom stratégia egyik társszerzője. 1997-98-ban és 2004-2008 között köztisztviselő (kormányzati informatika, illetve tudásalapú társadalom témákban kormányfőtanácsadó, illetve miniszteri biztos); egyébként menedzsment tanácsadóként dolgozik.

Fodor Tamás
vezető auditor


okleveles villamosmérnök, okleveles mérnök-tanár, elektronika-, informatika szakoktatási szakértő, Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szakértője.Galambosi András
vezető auditor


közgazdász, informatikus, a digitális tartalom iparággal összefüggő kormányzati beruházások szakértője, a Nemzeti Digitális Adattár Program és a Közadat Program korábbi vezetője.
Hernádi Gábor
vezető auditor


e-commerce tanácsadó, eQ tag, SZEK.org alapító és alelnök, e-Fesztival e-commerce szekció zsűritag, Klikkmánia keresőmarketing ügynökség értékesítője.

Dr. Horváth György
vezető auditor


jogász, közlekedési üzemmérnök. 1990. óta a VOLÁNCOM Közlekedési és Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója, 2001-től a Magyar Taxis Szövetség elnöke. 1999-es létrejöttétől tagja a békéltető testületnek, jelenleg a Budapesti Békéltető Testület elnökhelyettese.

Ikladi Péter
vezető auditor


okleveles villamosmérnök,elektronikai és államigazgatási szakértő, a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács és a Magyarországi Elektronikai Társaság ügyvezetője.Laczkó Zsolt
vezető auditor


A Pokland Kft. vezető informatikusa 20 éves fejlesztői tapasztalattal (CSK Corporation, Graphisoft, Axelero, Országgyűlési Hivatal).Nagy Sándor
vezető auditor


a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Egyesület (SZEK.org) alelnöke, 2000 óta foglalkozik az elektronikus kereskedelem fejlesztésével, 2005 óta aktív részese az eFestival zsűrijének, valamint részt vesz más, az elektronikus kereskedelem elterjesztését és oktatását célzó projektekben is.

Dr. Szinetár János
vezető auditor


okl. Villamosmérnök, Szakmérnök és PhD a Budapesti Műszaki egyetemen. 1993 óta regionális felelősséggel IT manager a United Technologies Automotive Hungary, a GE lighting Europe illetve CIO a Carrier EMEA vállalatoknál. Közben három évig a K &H bank CIO-ja.


Dr. Verebics János
vezető auditor


PhD, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi egyetem docense
normál szövegméret
nagy szövegméret