Minősítő Testület

2009.08.31
2009.09.03
A Fair Business Minősítő Testület a Fair Business rendszer szakmai és operatív irányítását ellátó testület, amelynek tagjai egyúttal az elnökségnek is tagjai:
Dr. Mayer Erika
Fair Business Minősítő Testület elnöke

ügyvéd, internetjogi szakértő, európai szakjogász, az INFOMEDIÁTOR Információs Társadalmi Felhasználóvédelmi Iroda vezetője, a Páneurópa Jogász Unió elnöke, a Szerzői Jogi Szakértői Testület tagja.Dr. Mlinarics József
Fair Business Minősítő testületi tag


mérnök, tartalomfejlesztési és adatbázisjogi szakértő, a Magyar Tartalomipari Szövetség ügyvezető elnöke, a Szerzői Jogi Szakértői Testület Elnökségének tagja.
Fischer Gábor
Fair Business Minősítő testületi tag

oktatási és informatikai szakértő. Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület önkéntes tanácsadója,a BEUC az Európai Fogyasztóvédelmi Szervezet Telecom Expert Group szakértője.Novák Zsolt
Fair Business Minősítő testületi tag

Informatikai Biztonságirányítási Auditor, Informatikai Auditor a Szoftverfejlesztésben, a Regulation Consulting vezető auditora, partnere, a Nemzeti Akkreditáló Testület információbiztonsági szakértője, a TÜV Akadémia oktatója.Kovács János Zoltán
Fair Business Minősítő testületi tag

festőművész, grafikus, webdesigner. MAOE tag, az e-Festival eKultúra/eTudomány szekció zsűri elnöke, a Pokland Kft. ügyvezetője.A Fair Business Minősítő Testület tagjai részt vehetnek a minősítési eljárásban.
A Fair Business Minősítő Testület feladata a minősítési kézikönyv/útmutató (szabályzat), a minősítés szempontrendszerének elfogadása, a minősítések nyilvánosságra hozatala, az auditorok munkájának felügyelete, a minősítések ellenőrzése, vitatott minősítési eljárások esetén döntés.
A Testület által meghatározott szabályzat szerinti minősítések szervezését a Minősítő Iroda végzi.
A Testület munkájának szervezését és a Fair Business Minősítő Iroda vezetését az Testület tagjai közül választott elnök látja el.


normál szövegméret
nagy szövegméret